Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
HERE COMES SECONDARY NAVIGATION
HERE COMES SECONDARY NAVIGATION

over ons

Met meer dan 25 jaar ervaring is Interieur Devolder voor jouw maatwerk uit het juiste hout gesneden. Wij zijn voornamelijk actief in West- en Oost-Vlaanderen. Samen met jou, je aannemer of architect gaan we aan de slag met je binnen-, meubel- of schrijnwerk. Onze focus ligt op onze sterktes. Daarom werken we indien nodig samen met deskundige partners om jou een topresultaat te leveren. 

troeven

1 Klantgerichte aanpak

Elk geslaagd project begint met het luisteren naar onze klant. Op basis van jouw input en onze kennis gaan we aan de slag om een uniek ontwerp te creëren en sturen bij waar nodig. Met oog voor detail realiseren we zo een perfect eindresultaat.

2 Respectvol vakmanschap

Onze ervaren stielmannen hebben een hart van en voor hout. Hun liefde voor het vak uit zich in het naleven van deadlines, respect voor je woning en een piekfijn resultaat. We beschermen steeds aanwezige meubels of uitgevoerde werken en laten de werf netjes achter.

3 Eigen machinepark

Ons modern machinepark geeft ons de mogelijkheid om snel te schakelen. Alles wordt gemaakt in het eigen atelier. Hierdoor zijn we minder afhankelijk van externe leveranciers en leveren we enkel kwaliteit volgens de onderling afgesproken timing.  

2003

Interieur Devolder werd in 2003 ontworpen

8

8 ervaren personen versterken ons team